20 mars 2011

Marknadsundersökningskurs

Idag hade jag kurs till dom som var så snäll att hjälpa mig med min marknadsundersökning. Inte alla 35, PO pekade blind med finger på ett A4 där jag hade skrivit alla namn och valde 5 stycken. Mycket roligt med en sådan blandad grupp!

Sen var det naturligt en stor dag med tidningsinslag i Sydsvenskan. Mycket nöjd med den, men dom skrev inte en endå gång Ateljé Råbygård, är det konstig? Hittade den på slutet också på nätet:
http://www.sydsvenskan.se/lund/article1417696/Astrakollegor-startar-konstkollektiv.html

Ska får hjälp med att fotograferar och lägga ut bra bilder på hemsidan av Maria-Isabel Hansson, en mycket duktig och roligt fotografe. Hon har också en hemsida och blogg, när man titta på hennes blogg, är min faktisk mycket tråkig...... :-)

Sov gott!

18 mars 2011

Sydsvenskan

Idag kom Sydsvenskan för att göra ett artikel om Ateljé Råbygård. Eller bättre sagt, livet efter AstraZeneca. Jag kontakta dom för några veckor sedan och undrade om det var av interesse att göra ett inslag om Ateljé Råbygård i ljuset av min (och flera andra i ateljen) AstraZenecas bakgrund. Mycket roligt, nu börja hända saker! Så Caroline, Helena och jag har pratat med dom och Caroline har visat hur man drejar. Marie var också där, men dom ville tyvärr focusserar på den AZ backgrund, men hon är kanske med på någon bild..... Nyfiken på bilder och vad dom kommer att skriva ihop. Troligen skulle det redan publiseras imorgon!

Sitter förtfarende och funderar på företagsform. Hade äntligen bestämt för aktiebolag och börja fylla in på Bolagsverket, kommer granner och sager att jag absolut INTE ska ha AB. Nu blir jag galen! Om någon läser detta, får ni gärna kommenterar kring detta.

Och då kommer jag till min nästa fundering...... Är det över huvudtaget någon som läser denna blog??