30 apr. 2012

Inspiration

Ja, hur är det med den?? Efter påsken har det varit mycket i ateljén och omkring, så tid att sitta själv och dreja/bygga finns inte riktig. Jag sålde nästan alla mina gubbar (1 kvar) och fick beställning på 3, så jag behöver komma igång igen. Jättekul verkligen, kände mig mycket stolt :-) Jag fick också en beställning på en groda, också roligt. Det händer mycket, så varför känner jag mig oinspirerad?? Hoppas att det snart kommer tillbaka. Jag ska nämligen på en raku kurs i Holland, hos Rakuvaria, och behöver fixa saker jag kan bränna inför det. Ser framåt det! Ska blir mycket roligt att lära sig en massa nya saker, äta kroketten och drinka belgisk öl.... Visar bilder av nya sandsten pumpar jag har fåt in förra helg.What has happend with my inspiration? After easter lots has happened in the studio, but time to sit and work myself it not easy to find.... I sold all except one of my statues, have 3 ordered plus an order for a frog, så I need to work and get my inspiration back! I will also participate in a course in Holland, at Rakuvaria, and for that I also need to make stuff! But I am really looking foreward to that. Learning lots of exciting things, eat kroketten and drink belgium beer...... Pictures are from the new sandstone skulptures that came in last week.

5 apr. 2012

Glad påsk!

Idag är en stor dag! Nedervåningen av röda ladan öppnas och med det har vi en ekologisk stenugnsbageri, ett utställningsrum (som fungerar också som mötes-, middag-, fest- eller yogarum), och en lägenhet på gården.

Det har jobbats som galen av många, men vi lyckades! Så idag blir det en riktig GRAND opening! Caroline har bakat parmasankex, musli, knäckebröd och naturligtviss massor med surdegsbröd. Det finns marsepan och chokolad till försäljning och allt är ekologisk!

I mötesrum finns möbler utställt från Gazaremsan som kommer från Yalla!Design. Sen har Lars H också lämnad lite nya saker i smide.

I Ateljé finns också allt på plats för att ta imot massor med människor. Bubbel ligger kallt för dagens vernissage och vi hoppar att vädret blir som det är nu resten av påsken!

GLAD PÅSK på er alla!! Happy easter!!