9 jan. 2011

Första blogg

Nu har jag ändrad min blogg adress, jag var inte nöjd med den jag hade innan, så hoppas denna blir lite bättre! Nu ska jag också försöka skriva lite mer......


Jag hade en massa planer och saker att göra denna semestern, men inget av det har händ. Därimot har vi haft en skön och relaxed ledighet! Men jag skulle sorterar semester bilder för print (ligger 2 år bak), skriva alla ideer och info jag har samlat kring ateljén och starta eget i en snyggare antekningsbok, så att jag har min info och tanker samlat (har börjat idag...) och skulle göra i ordning alla inkomster och utgifter från 2009 och 2010 från ateljén (vet inte riktig varför, det blir endå bara minus med alla utgifter..... men bra att ha, även som hobbyverksamhet). Det blir annorlunda när jag ska starta eget och behöver leva från detta, då blir det kurser och förhoppningsvisst mer försäljning så man faktisk kan ta ut lite lön!


Det ska i allafal blir spännande att starta eget med Ateljé Råbygård, som jag har drivit i nästan 1.5 år som hobbyverksamhet. Men, nu när vi blir arbetslös när AstraZeneca flyttar till Göteborg, är detta den perfekte anledning att testa detta. Jag kanske kommer att saknar forskning, jag har aldrig gjord något annat än det jag gör nu. Men det ska blir jättespännande, läskig och utmanande att jobba med ateljén och alla andra planer vi har med gården på fulltid! Och då betyder det att jag behöver jobba på min hemsida och en blogg, som är också nytt för mig.


Jag kommer att skriva båda på svenska och engelska, beröende vilket kännst bra just då! Och för att mina vänner och familj som sitter överall i världen också ibland kan läsa vad jag håller på med...... Tills nästa gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar