17 apr. 2011

Aktiviteter i ateljén denna helg

Det var mycket denna helg, barnkalas på lördag, där 5 tjejer kom och provade-på dreja, kavla och tumma. Många saker producerades och kreativa dom var! Sen körde vi en raku idag, och vilken dag det blev. Sol, lyckade keramik och trevlig sällskap! Och imorgon en rakubränning till. Jag har semester från mitt AstraZeneca jobb, men aldrig från min firma...... Is this how live will be from now? Det kommer att blir skönt när jag slutar på AZ och jag kan focusserar komplett på ateljén. Nu jobbar man ju 2 jobb...... MEN, roligt det är!!

Jag lägger in lite bilder av igår och idag. Mycket fina saker vi fick i raku, jättakul! På slutet var jag bara själv, och sista ugn gick INTE bra. Men en bild av me myself and I finns... :-)

Ha det bra!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag och spännande för kidsen. Det är verkligen något alldeles speciellt med raku både tekniken och resultatet... Men du, vi får fixa en hollywood-bild på dig! : ) Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, detta var säkert ingen hollywood bild, men jag tror inte att det blir mycket bättre, även med en duktig fotografe...... :-)

    SvaraRadera