6 apr. 2011

Påskrunda

Så, nu börja det närma sig påsken, och med detta allt arbete inför detta. Folk jobbar som tok, som tur i god tid, så att det inte blir som förra år, där allt gick i sista moment. Mycket roligt att ser kycklinger, hönsen och egg steka i ugnen. Många roliga saker som kommer ut ugnar. Det kommer att vara öppet fredag, söndag och måndag 930-1600. Hoppas på att många kommer och ta en titt! Vi bjuder på bubbel på fredag!

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Och mysigt är det alltid att få besöka er, kram fina Solange!

  SvaraRadera
 3. Tack själv Maria, det var jättekul att träffa dig igen! Och tack för alla tips, jag har jobbat som tok på bloggen, hemsidan och facebook hela kvällen! Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Det kan jag se hihi! Ett tips är att lägga bildtext på din webshopsbild att man ska klicka på bilden för att handla, så att det inte finns nån som missar att det är en länk. Glömde det själv på min blogg i början och många förstod inte att de kunde klicka sig vidare. Sen vill vi se ännu FLER bilder i högerframen för det är alltid så inspirerande!

  SvaraRadera
 5. Fixat och det sista, flera bilder, jag tycker dom blir så stort. Men undersöker detta och ska fixa...... KRAM

  SvaraRadera
 6. Det verkar som om enda sättet att få bilderna mindre i högerframen är att minska dem i ett bildbehandlingsprogram och sedan lägga in bilderna på din blogg

  SvaraRadera