8 apr. 2011

Fint besök 2 gånger denna vecka

Idag fick jag besök i Ateljén av Anja Degerholm av Lokaltidningen som ska göra ett inslag i tidningen inför påsken! Så trevligt det var! Hon drejade lite, men lerklumpen var lite hård, så det var svårt att göra något av det (jag fick inte ihop något bra heller). Det blev mycket snack och några bilder, bl.a. av Lises hund, som är så underbart! Caroline berättade om hennes planer till att starta Brödlabbet på gården, och hur ateljén och Brödlabbet kommer att jobba ihop.

Sen kom Maria-Isabel Hansson på besök på onsdag för att diskuterar vilka bilder hon ska ta av ateljén och konst. Vilken klippa, jag fick massor med tips kring hur man sätter upp en blogg och hur den kan blir interessanter. Jag har hennes blogg som link här, mycket fint (Vintage&Morrhår)!! Hittade flera andra som handlar om inredning och keramik som är mycket bra.

Anyway, dags att avsluta denna underbara dag! Lägger in lite bilder från förra påskrunda, där vi ställde ut vår konst för 1e gång med påskrunda. Detta år kommer det att blir störrar med fler personer som ställer ut. Ska blir jättekul! Hoppas vi ses då....






 

1 kommentar:

  1. My pleasure. Perfekt timing för reportaget. Så mysigt det såg ut förra påsken! Kram!

    SvaraRadera